Jordi Dalmau i Carina Juárez, són una parella que han treballat junts, incansablement, durant molts anys. Ara, al capdavant del Restaurant Sumac a Roses, ofereixen un espai exclusiu que transmet sensacions úniques. Amb el seu delicat paladar i el seu toc personal, creen una experiència culinària excepcional que delecta, tant el paladar com el cor dels que visiten el seu restaurant. 

Les persones que formem part de l’equip del restaurant Sumac, som joves i experimentades dins del sector, i afrontem amb entusiasme nous desafiaments i oportunitats, amb una perspectiva fresca i una sòlida trajectòria. Amb una actitud proactiva i una mentalitat innovadora, estem compromesos a oferir solucions creatives i efectives per satisfer els desitjos dels nostres clients.

_

JORDI DALMAU – XEF

Al capdavant de la cuina, Jordi Dalmau. Ha treballat al Celler de Matadepera ★ (Terrassa), Sant Pau ★ ★  (Carme Ruscalleda, Sant Pol de Mar), El Racó de Can Fabes ★ ★ ★ (Santi Santamaria, Sant Celoni), Santceloni ★ ★ (Oscar Velasco i Abel Valverde, Madrid ), Restaurant EVO ★ (Ismael Alegria, Hospitalet del Llobregat), Ossiano (Dubai), Hotel Mas Lazuli (Pau).

CARINA JUÁREZ – CAP DE SALA

Al capdavant de la Sala Carina Juarez. Ha treballat a El Racó de Can Fabes ★ ★ ★  (Santi Santamaria, Sant Celoni), El Celler de Can Roca ★ ★ ★ (germans Roca, Girona), Hotel Mas Lazuli (Pau).

_

“Ara, amb l’experiència adquirida en restaurants de renom a nivell mundial, us convidem a descobrir i degustar la nostra cuina. Les nostres vivències i coneixements, adquirits en aquestes experiències úniques, es reflecteixen en cada plat que servim amb passió i art. Us animem a explorar els sabors i les creacions gastronòmiques que us proposem al nostre restaurant de Roses.” Jordi i Carina